Vaar op zeker

Aanvraagformulier Polisvoorwaarden Polisvoorwaarden charter bedrijfsschade Aanvraagformulier passagiers-aansprakelijkheid Polisvoorwaarden passagiers aansprakelijkheid voor eigenaren van schepen Aanvraagformulier werknemers-schadeverzekering Polisvoorwaarden werknemers-schadeverzekering Algemene folder Kuiper Verzekeringen

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Verzekeringen voor charterondernemers

Verzekeringspakket charterondernemers

In de watersportbranche wordt een speciaal plaatsje ingenomen door de chartervaart. Voor deze bedrijven bieden wij een totaalpakket aan verzekeringen. Als exploitant/eigenaar van een zeil- of motorpassagierschip is er een heel scala van risico’s die u kunt lopen. Bij ons bent u aan het goede adres om hier de juiste verzekeringsadviezen over te krijgen.

Voor eigenaren die een schip op de internationale wateren exploiteren, bestaat het pakket onder meer uit de volgende verzekeringen: WA/casco, P&I, Crew Insurance (conform MLC 2006), ziekteverzuim, werkgeversaansprakelijkheid en internationale rechtsbijstand.

Voor eigenaren die een schip op de Nederlandse binnenwateren exploiteren, hebben wij buiten de WA/cascoverzekering en de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onze speciale passagiersaansprakelijkheidsverzekering. Ook voor het werkgeversrisico ziekteverzuim en voor rechtsbijstand hebben wij vanzelfsprekend passende oplossingen.

Na een calamiteit kan uw bedrijf (tijdelijk) stil komen te staan. Om dan aan uw financiële verplichtingen te kunnen voldoen, bieden wij standaard een charterbedrijfsschadeverzekering aan.

Advisering charterondernemers

Gezien onze intensieve contacten met Register Holland, BBZ en andere brancheorganisaties binnen de (zeilende) passagiersvaart kunnen wij u ook verder helpen binnen het woud van regelgeving waar u als exploitant van een motor- of zeilend passagiersschip mee te maken heeft.

Verzekeringsspecialist in de watersportbranche

Door onze jarenlange ervaring in de watersportbranche en in het MKB hebben wij alle expertise in huis om u een kwalitatief hoogwaardig advies voor al uw verzekeringszaken te geven. Onze specialist Erik Mentink helpt u daar graag mee verder. Schroomt u niet om contact met hem op te nemen:
+31(0)513-614432, e.mentink@kuiperverzekeringen.nl