Vaar op zeker

Folder scheepsfinanciering

Uw adviseur

Erik helpt u graag verderErik helpt u graag verder.

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Jachtfinanciering

Financiering of hypotheek voor uw jacht

Heeft u eindelijk het schip van uw dromen gevonden, komt deze net boven uw budget uit. Moet u daarom deze kans voorbij laten gaan? Wat ons betreft niet. Bereken direct uw mogelijkheden voor scheepsfinanciering.

Bij een jachthypotheek worden alle zorgen uit handen genomen: het laten taxeren van een schip, het maken van een afspraak bij de notaris en de inschrijving in het kadaster. 

Jachtkrediet voor schepen tot € 75.000,-

Sinds 2011 beschikt Kuiper Verzekeringen over een consumptief krediet dat speciaal is ontwikkeld voor kleinere schepen. uniek is dat het Kuiper Jachtkrediet rekening houdt met afschrijving en de restwaarde van een schip. Het krediet is gedeeltelijk afslossingsvrij. Het deel dat moet worden afgelost bestaat het bedrag van de afschrijving van het schip. De restwaarde wordt vooraf geprognotiseerd en die komt weer overeen met de slottermijn. De looptijd is maximaal 10 jaar, het krediet heeft een vast rente en er kan tussentijds boetevrij worden afgelost. Het krediet is mogelijk vanaf € 15.000,- tot € 75.000,- en is af te sluiten door € 75.000,- en is af te sluiten door zowel particulieren als ondernemers.

Hoeveel kunt u maximaal lenen?

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.