Omdat geen bedrijf gelijk is...

folder windturbines

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Windturbines

MOVE-ON: de optimale kostenbeheersing!

MOVE-ON is een uniek samenwerkingsverband tussen drie gespecialiseerde bedrijven:
- Optiwind, MOnitoring
- Kuiper Verzekeringen, VErzekering
- Green Energy Services B.V. (GES), ONderhoud en service

Green Energy Services (GES): een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf voor diverse merken windturbines . De monteurs van GES onderhouden momenteel ruim 200 turbines in Nederland en daarbuiten.


Optiwind adviseert ontwikkelaars, overheden en windturbine-exploitanten. Speerpunt: optimalisering van prestatie en winst van windenergieprojecten. Optiwind biedt een nieuw perspectief op optimalisatie door monitoringvan windturbines.

Wat doet MOVE-ON?

Wij analyseren en optimaliseren de kosten van preventieve maatregelen, verzekeringen en onderhoud. Met uw specifieke windturbine als uitgangspunt zetten wij alle risico’s op een rij en stellen wij een op maat gemaakt “MOVE-ON-PLAN” op.

Lagere opbrengst door einde MEP

De MEP-regeling kent een looptijd van maximaal 10 jaar óf 18.000 vollasturen. Als een van beide grenzen is bereikt, komt de MEP op de resterende producties te vervallen en ontvangt de moleneigenaar nog uitsluitend de grijze stroomprijs. Veel turbine-eigenaren lopen nu of in de komende jaren uit de MEP. Dat betekent dan een forse terugval in revenuen uit de stroomproductie van circa 12 cent naar circa 4 cent per kWh.

Bespaar duizenden euro’s per jaar

Of het nu een solitaire windturbine of een geheel windturbinepark betreft, in beide gevallen biedt het samenwerkingsverband prachtige voordelen.

Samen met u

In een persoonlijk gesprek met een adviseur van MOVE-ON kiezen we samen met u binnen de componenten Monitoring, Verzekering en Onderhoud voor de beste combinatie, zodat we voor uw specifieke situatie een MOVE-ON-PLAN kunnen opstellen. Een contract met als doel een zo groot mogelijk, duurzaam rendement van uw windturbine, met zo weinig mogelijk risico’s en tegen zo weinig mogelijk kosten.

De contactpersoon binnen Kuiper Verzekeringen voor MOVE-ON is Bert Zwier, tel. 06-44452001, b.zwier@kuiperverzekeringen.nl.

MOVE-ON houdt uw bedrijf draaiende!