De Kuiper Oldtimerverzekering

Oldtimers zijn uniek en voor u als eigenaar van onschatbare waarde. Zij vragen dan ook om een speciale behandeling, ook op het gebied van verzekeringen. Omdat wij zelf ook in klassieke auto’s rijden en al decennialang onderdeel zijn van de oldtimerfamilie, verzekert Kuiper Verzekeringen oldtimers alsof ze van ons zelf zijn.

Kies de Oldtimerverzekering die speciaal voor u is ontwikkeld

Autoverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. En ook de hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Voor uw oldtimer kiest u niet zomaar een verzekering. Niet alleen omdat dat vaak niet eens kan, maar vooral omdat u dat zelf niet wilt.

Als liefhebbers van oldtimers en met jarenlang verstand van verzekeren zijn wij al decennia lid van de oldtimerfamilie. Daarom hebben wij speciaal voor oldtimers maar ook voor oldtimer motoren, oldtimer caravans en oldtimercampers, die hobbymatig en dus niet dagelijks worden gebruikt, een unieke Kuiper Oldtimerverzekering ontwikkeld:

  • Scherpe tarieven;
  • Duidelijke polisvoorwaarden, speciaal gemaakt voor klassiekers;
  • Dekking op basis van de getaxeerde waarde;
  • Keuze uit verschillende dekkingsmogelijkheden;
  • Snelle en correcte afhandeling van schade;
  • Adequate hulpverlening, ook bij pech onderweg;
  • Verzekerd volgens FEHAC normen.

Deze verzekering vergoedt schade door of aan uw oldtimer:

  • Dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) voor schade die met uw oldtimer wordt veroorzaakt is verplicht;
  • U kiest zelf voor aanvullende dekkingen;
  • De Casco-dekking vergoedt bijvoorbeeld schade aan uw eigen oldtimer, ook als het uw eigen schuld is. We vergoeden pechhulp, waaronder het slepen en vervoer van het motorrijtuig naar huis na pech of een ongeval. Als uw oldtimer gestolen wordt of door een andere gedekte schade total loss is en de auto is binnen de afgelopen drie jaar getaxeerd, dan ontvangt u de taxatiewaarde. Dit is de waarde die door een deskundige is bepaald en korter dan drie jaar geleden is vastgelegd in een taxatierapport. U kiest zelf wie de schade repareert. Voor onderdelen die speciaal gemaakt moeten worden, worden maximaal de laatst bekende gangbare aankoopprijzen vergoed.

Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.

Speciale autoverzekering voor uw oldtimermerk 

Door onze jarenlange kennis, ervaring, betrokkenheid en contacten kunnen wij voor eigenaren van een aantal merken oldtimers nóg meer betekenen dan normaal. Bijvoorbeeld omdat we – vaak in overleg met de merkenclubs – een speciale verzekering, voorwaarden of dekking hebben ontwikkeld. Staat uw merk ertussen? Klik dan op het logo van uw merk om meer te lezen.

Al een Oldtimerverzekering en een schade melden 

Heeft u al een oldtimerverzekering voor uw oldtimer van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.