“Wij weten veel van boten, omdat we zelf ook varen.”

Onze gezamenlijke passie voor het water

De wind door de haren, het water klotsend tegen de romp; varen is vrijheid en genieten pur sang. Vrije tijd doorbrengen op het water en plannen maken voor nieuwe tochten, rekening houdend met de onvoorspelbaarheid van het weer. Het is een passie en hobby én onze grote liefde. Als watersportliefhebber bent u trots en zuinig op uw boot. Wij begrijpen dat; wij varen immers zelf ook.

Overzicht watersportverzekeringen

Speciale eigen verzekeringen voor verschillende vaartuigen

U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door onze ruim 70 jaar ervaring in het verzekeren van watersport en vaartuigen zijn wij specialisten op dit vakgebied. Als geen ander kennen wij de risico's die aan uw passie zijn verbonden en hoe wij deze samen met u het beste kunnen voorkomen en beheersen.

De pleziervaartuigenverzekering van Kuiper Verzekeringen kunt u door de vele keuzemogelijkheden in grote lijnen zelf samenstellen. Bovendien hebben wij voor sloepen en vletten, tenders, elektro- en hybrideboten, klassieke jachten, zeiljachten, waterski-boten en chartervaartuigen speciale eigen bootverzekeringen ontwikkeld. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een Plezier­vaartuigen­verzekering van Kuiper?
  • Al meer dan 75 jaar onderdeel van de watersportbranche
  • Eigen pleziervaartuigenverzekeringen
  • Specialistische watersportdesk
  • Passie voor de watersport
“Wij kennen de risico’s die aan uw passie verbonden zijn.”

Particuliere watersport­verzekeringen

Kuiper Verzekeringen weet veel van pleziervaartuigen en jachten en het verzekeren ervan. Omdat wij zelf ook varen en al decennialang onderdeel zijn van de watersportbranche. Klik op de verzekering om meer te lezen.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444
“Verzekeringen vanuit een gedeelde passie voor varen.”