“Wij delen de passie voor bijzondere kostbaarheden, omdat wij zelf ook verzamelaars en kunstliefhebbers zijn.”

Omdat wij uw passie delen

Dat bijzondere schilderij waarvan u direct wist: die wordt van mij! Die unieke verzameling die u jarenlang heeft opgebouwd. Het horloge dat u van uw vader kreeg toen u zelf vader werd. En dat u op een dag zelf ook weer door zult geven. Uw bijzondere kostbaarheden hebben niet alleen financiële maar ook emotionele waarde en daarom wilt u ze goed beschermen. Wij begrijpen dat; omdat wij ze zelf ook hebben.

Kies de kost­baar­heden­verzekering die bij u past

Kuiper Verzekeringen deelt uw passie voor kunst, antiek, verzamelingen, sieraden en/of horloges. Daarom begrijpen en voelen wij zowel de financiële als emotionele waarde van uw bijzondere kostbaarheden. Simpelweg omdat wij ze zelf ook ervaren. 

In een inboedelverzekering zijn kostbaarheden vaak beperkt verzekerd tot een maximaal verzekerd bedrag en ook uitsluitend voor gebruik binnenshuis. De financiële waarde van bijzondere sieraden, kunstwerken en/of verzamelingen, maar ook het gebruik buitenshuis of het transport ervan vraagt dan ook veelal om een speciale, aanvullende dekking voor kostbaarheden. 

Kostbaarhedenverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke kostbaarhedenverzekering het beste past bij uw situatie.

Waarom kiezen voor de kostbaarheden verzekering van Kuiper Verzekeringen?
  • Omdat wij zelf ook verzamelaars en kunstliefhebbers zijn
  • Voor al uw kunst, antiek of verzamelingen
  • Ook voor uw juwelen, sieraden en/of horloges, wijnen en whisky
  • Uw kostbaarheden zijn waardevol en verdienen bescherming en zekerheid
“Bescherm en verzeker uw bijzondere kostbaarheden.”

Kostbaarheden­verzekering afsluiten?

Hoe waardevoller uw bijzondere kostbaarheden zijn, des te groter is uw behoefte aan zekerheid. Het verzekeren van bijzondere kostbaarheden zoals uw kunst, antiek of sieraden, is maatwerk. Wij adviseren u hierbij graag. Neem contact met ons op.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444
“Speciale kost­baar­heden­verzekering voor uw verzameling.”