“Wij kennen het reilen en zeilen in de watersport, omdat wij hier zelf ook sinds jaar en dag in werken.”

Eén grote watersportfamilie

Wij kennen elkaar al jaren. Werken met passie en vakmanschap samen. Ontmoeten elkaar op beurzen in binnen- en buitenland. Drinken samen een borrel als daar gelegenheid voor is. En of wij nou schepen maken, jachten verkopen, sloepen verhuren, of dit allemaal verzekeren; wij kijken naar elkaar om en zorgen voor elkaar. Omdat wij samen één grote watersportfamilie zijn.

Overzicht watersportverzekeringen

Professionele watersport­desk voor watersport­bedrijven

Watersportbedrijven kunnen met al hun verzekeringsvragen terecht bij de watersportdesk van Kuiper Verzekeringen. Wij adviseren u graag over bijvoorbeeld aanbouw, aansprakelijkheid, brand (gebouwen, goederen, machines, mallen, etc.), garantie, handelsvoorraad, kranen, motorrijtuigen, stalling, transport van schepen en zakendoen met het buitenland. Maar ook over uw plichten als werkgever en voor advies over andere zakelijke verzekeringen.

Waarom kiezen voor een watersport­verzekering zakelijk van Kuiper?
  • Specialist in de watersportbranche
  • Speciale eigen aansprakelijkheidsverzekering watersportbedrijven
  • Samenwerking met Nederlandse Jachtbouw Industrie
  • Partner van HISWA-Recron
“Als specialist weten wij waar watersport­bedrijven mee geconfronteerd kunnen worden.”

Zakelijke watersport­verzekeringen

Kuiper Verzekeringen weet veel van jachten en het verzekeren ervan. Omdat wij zelf ook varen en al decennialang onderdeel zijn van de watersportbranche. Klik op de verzekering om meer te lezen.

Zakelijke verzekeringen
Meer informatie
Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444