Voelt als familie

Kuiper Verzekeringen

Kuiper Verzekeringen is een derde generatie familiebedrijf. En als een echte familie zetten wij ons al sinds 1946 iedere dag in om onze medewerkers, klanten en partners te helpen, zodat zij kunnen zijn wie zij willen zijn en kunnen doen wat zij willen doen. Met ruim 80 medewerkers behoort Kuiper Verzekeringen tot de grotere assurantiekantoren van Nederland. Wij werken vanuit historische panden in Heerenveen in de provincie Fryslân. Onze klanten en partners wonen, werken en bevinden zich echter in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Gedeelde passie en liefde

Vanuit onze gedeelde passie en liefde voor de watersport en klassieke auto’s hebben wij sinds de jaren zeventig – als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen – onder eigen naam diverse verzekeringsproducten ontwikkeld. Ook zijn wij al decennia aanwezig op (inter)nationale beurzen en evenementen. Mede daardoor kiezen eigenaren van klassieke auto’s en pleziervaartuigen uit binnen- en buitenland ieder jaar voor Kuiper Verzekeringen. Daarnaast hebben wij ook vele zakelijke en particuliere klanten die het verzekeren van hun bedrijven en medewerkers, bijzondere kostbaarheden en verzamelingen, maar ook woningen, auto’s, vakanties tot aan hun pensioen, aan ons toevertrouwen.

Persoonlijk advies

Uiteraard investeren wij continu in automatisering en ICT en kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen. Maar van oudsher geloven wij sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk. Dit komt ook naar voren in ons lidmaatschap van Adfiz, de branchevereniging van adviseurs in financiële zekerheid. Adfiz stelt strenge eisen aan haar leden op het gebied van professionaliteit, vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid. Onze vakbekwaamheid blijkt ook uit onze inschrijving in het bedrijvenregister van de RMiA (Registermakelaar in Assurantiën). 

Over Kuiper Verzekeringen

Hier treft u meer informatie aan over Kuiper Verzekeringen, waaronder actuele zaken als nieuws, evenementen, maar ook vacatures en wat wij doen op het gebied van MVO. Ook kunt u hier meer lezen over onze historie.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444