“Wij weten veel van klassieke auto’s, omdat we er zelf ook in rijden.”

Klassiekers hebben niets aan glans verloren

Klassieke auto’s zijn met reden klassiek. Uniek en ongeëvenaard. Prachtige lijnen, iedere ronding perfect, ieder detail doordacht. Geen modegril, geen opsmuk, geen gedoe. Ze doorstaan de tand des tijds. En nog altijd een genot om in te rijden. Als liefhebber en eigenaar van uw klassieker bent u trots en zuinig op uw auto. Wij begrijpen dat; wij rijden er immers zelf ook in.

Overzicht klassieke autoverzekeringen

Speciale autoverzekering voor klassieke auto's en oldtimers

Elke klassieker is uniek en voor u als eigenaar van onschatbare waarde. Klassieke auto’s en oldtimers vragen om een speciale behandeling, ook op het gebied van verzekeringen. Kuiper Verzekeringen verzekert klassiekers dan ook op unieke wijze.

Omdat wij zelf ook in klassieke auto's rijden en al decennialang onderdeel zijn van de oldtimerfamilie, verzekeren wij klassiekers alsof ze van onszelf zijn en in onze eigen garage staan:

  • Keuze uit verschillende dekkingsmogelijkheden
  • Snelle en correcte afhandeling van schade
  • Verzekerd volgens FEHAC normen

Ook hebben wij een unieke Taxateursaansprakelijkheidsverzekering.

Waarom kiezen voor een Klassieke auto­verzekering van Kuiper?
  • Omdat wij zelf ook al decennialang in klassieke auto’s rijden
  • Duidelijke polisvoorwaarden, speciaal gemaakt voor klassiekers
  • Dekking op basis van de getaxeerde waarde
  • Adequate hulpverlening, ook bij pech onderweg
“Klassieke auto’s zijn onderdeel van onze geschiedenis én toekomst.”

Klassieke auto­verzekeringen

Kuiper Verzekeringen weet veel van klassieke auto's en het verzekeren ervan. Omdat wij er zelf ook in rijden en al decennialang onderdeel zijn van de oldtimerfamilie. Klik op het logo van uw merk om meer te lezen.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444
“Onze liefde voor auto’s is met de Morgan begonnen.”

Verzekering voor uw klassieke auto of oldtimer afsluiten?

Door onze jarenlange kennis, ervaring, betrokkenheid, contacten en het feit dat wij volmachten hebben van diverse verzekeraars, kunnen wij voor eigenaren van een aantal merken klassieke auto’s en oldtimers nóg meer betekenen dan normaal. Bijvoorbeeld omdat wij – vaak in overleg met de merkenclubs – een speciale klassieke autoverzekering (oldtimerverzekering), voorwaarden of dekking hebben ontwikkeld.

Wilt u meer weten over het verzekeren van een klassieke auto of oldtimer of wilt u een autoverzekering afsluiten voor uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Een klassieke auto is een kostbaar bezit