Jubilarissen bij Kuiper Verzekeringen

Er is wel vaker iets te vieren bij Kuiper Verzekeringen in Heerenveen. Dit najaar staat in het teken van jubilarissen. Lenie de Jong en Bernard Dijkstra startte in 1998 hun loopbaan bij onze organisatie. De directie en medewerkers van Kuiper Verzekeringen bedanken Lenie en Bernard voor hun inzet en loyaliteit. Wij feliciteren hun met deze prestatie en wensen ze nog vele mooie jaren toe binnen Kuiper Verzekeringen.

Lenie de Jong

1 september 1998 is Lenie bij Kuiper Verzekeringen in dienst getreden. Op vrijdag 1 september is zij 25 jaar bij ons in dienst. Lenie is het gezicht van onze receptie op de locatie Herenwal. Als betrokken collega is Lenie altijd goed op de hoogte van het wel en wee van de organisatie. Zo sportief als ze is, stapt ze zomers iedere dag vrolijk op de fiets naar haar werk.

Met haar vriendinnen gaat ze geregeld op de fiets op zoek naar mooie Friese pareltjes. Als Sint-Nykster is ze actief betrokken bij veel activiteiten en een aanjager als het gaat om de Allegorische Optocht. Naast haar werk is Lenie een familiemens en wordt ze geregeld ingezet als oppas van haar achterneefjes.

Bernard Dijkstra

Op 1 september 2023 was Bernard 25 jaar in dienst. Een enorme mijlpaal! Bernard kunnen we omschrijven als een echte verzekeringsman. Hij versterkt onze afdeling Volmacht met al zijn kennis en weet gedetailleerd te vertellen over het verzekeringsvak. Als betrokken en fijne collega wil hij graag kennis en informatie overbrengen aan teamgenoten. Bernard neemt voor iedereen de tijd om met veel enthousiasme te vertellen over clausules, polisvoorwaarden en andere richtlijnen en regels. Hij is enorm deskundig, heeft oog voor detail en is zeer betrokken.

Wie aan Bernard denkt, denkt aan vliegtuigspotten. Als groot liefhebber van alles wat vliegt, ligt Bernard van tijd tot tijd met zijn camera in de berm. Hij is in het bezit van duizenden foto’s waarbij hij ooit het plan heeft deze te gaan digitaliseren. Als familiemens trekt hij er graag met zijn gezin op uit. Wandelen in Oostenrijk, vakanties met vrienden of met medespotters, hij geniet volop van het leven.