Tjitske de Jong 50 jaar bij Kuiper Verzekeringen

Op 28 mei 2023 is Tjitske de Jong 50 jaar bij ons in dienst. Een gouden jubileum. Tjitske is als zestienjarige jongedame gestart op 28 mei 1973 als typiste. Met een ‘weergaloze’ sollicitatiebrief van totaal drie zinnen, is het gelukt om een baan als typiste te krijgen.

Verschillende afdelingen werkzaam

Dit was een schot in de roos. De reis binnen Kuiper heeft Tjitske op vele afdelingen gebracht waarbij zij zich als senior medewerkster polisadministratie heeft gespecialiseerd op het gebied van verzuim. Een rol die Tjitske perfect past.

Altijd verbonden met haar collega’s

Tjitske, zeer modebewust en een vrouw van deze tijd, bruisend van energie, betrokken en altijd verbonden met haar collega’s. Een gewaardeerde collega die niet weg te denken valt binnen de Kuiper familie. Als levensgenieter brengt Tjitske haar vrije tijd door met sporten, tuinieren en met het stylen van haar smaakvolle inrichting, een veelzijdige vrouw.

Wij zijn enorm trots op deze mijlpaal. De directie en medewerkers van Kuiper Verzekeringen feliciteren Tjitske van harte en wij wensen haar nog mooie jaren toe binnen ons bedrijf.