Klassieke jacht verzekeren

Als Fries familiebedrijf hebben wij iets met goede tradities. Niet alleen met Friese tradities zoals skûtsjesilen, fierljeppen én natuurlijk Beerenburg, maar – gezien onze passie voor de watersport – ook met traditionele, klassieke schepen. U kunt pas écht zorgeloos van uw klassieke jacht genieten als u daarvoor een goede jachtverzekering heeft.

Speciale tarieven voor een jachtverzekering van klassieke jachten

Onder klassieke jachten verstaan wij pleziervaartuigen die vóór 1960 zijn gebouwd en die zich in perfecte en (nagenoeg) originele staat bevinden. Voor deze schepen hanteren wij speciale tarieven voor onze eigen, unieke pleziervaartuigenverzekering. Dit betekent dat u niet alleen geniet van een uitstekende dekking, maar ook nog eens van een zeer aantrekkelijke premie. Raadpleegt u vooral de bijgaande verzekeringskaart bootverzekering en polisvoorwaarden pleziervaartuigenverzekering voor nadere informatie.

Watersportdesk van Kuiper Verzekeringen

Als watersportliefhebber en eigenaar van een klassieke jacht kunt u met al uw verzekeringsvragen terecht bij de Watersportdesk van Kuiper Verzekeringen. Hier werken specialisten met verstand van verzekeren en net als u een passie voor de watersport. Wij adviseren u graag!

Scheepsfinanciering

Eindelijk de klassieke jacht gevonden waarnaar u op zoek was, maar komt het boven uw budget uit? Informeert u dan vooral naar onze mogelijkheden voor scheepsfinanciering.