Handels­voorraad­verzekering watersport­bedrijven

Iedere handelsvoorraad is weer anders qua omvang, samenstelling, locatie, opslag, gebruik, etc. Een goede verzekering is dan ook maatwerk. Laat u door Kuiper Verzekeringen adviseren over een handelsvoorraadverzekering die het beste past bij uw bedrijf.

Kies de handels­voorraad­verzekering die bij u past

Voor de handel bestemde pleziervaartuigen zoals demo-schepen en/of ingeruilde vaartuigen hebben meestal een behoorlijke waarde. Ze staan bovendien veelal bij elkaar in uw bedrijfshal op uw bedrijfsterrein, waardoor bijvoorbeeld een brand verstrekkende gevolgen voor uw bedrijf kan hebben. Daarnaast wordt met de vaartuigen proef gevaren door soms relatief onervaren potentiële kopers en worden ze van en naar beurzen en tentoonstellingen verplaatst. Met een handelsvoorraadverzekering voor ondernemers en bedrijven in de watersport van Kuiper Verzekeringen verzekert u schade aan en veroorzaakt door vaartuigen uit uw handelsvoorraad.

Door onze jarenlange ervaring in de watersportbranche en het MKB heeft Kuiper Verzekeringen alle expertise in huis om u een kwalitatief hoogwaardig advies voor al uw verzekeringszaken te geven.