Aansprakelijk­heids­verzekering bedrijven

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Kuiper Verzekeringen zijn u en uw medewerkers verzekerd voor schade die tijdens het werk wordt veroorzaakt aan mensen, onroerende goederen of andermans spullen. Dit geldt niet alleen voor materiële schade en/of letselschade, maar zelfs ook eventuele gevolgschade.

Bedrijfs­aansprakelijk­heids­verzekering die bij u past

Uw accountmanager bezoekt een klant, stoot een kop koffie over diens toetsenbord en hierdoor gaat niet alleen een dure laptop, maar ook kostbaar werk van uw klant verloren. De kans is dan groot dat u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld.

Naast de algemene risico’s is ieder bedrijf uiteraard uniek en dus ook de situaties waarvoor u aansprakelijk gesteld kunt worden. In welke branche is uw bedrijf actief? Welke werkzaamheden worden verricht? Door hoeveel mensen? En waar en wanneer? Kuiper Verzekeringen stemt de dekkingen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af op de specifieke situatie en behoefte van uw bedrijf.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering niet wettelijk verplicht

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht. Steeds vaker zien wij echter dat klanten, maar ook leveranciers een aansprakelijkheidsverzekering als voorwaarde stellen om zaken te doen. Dat is dan ook voor veel bedrijven een extra reden om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.