Aansprakelijk­heids­verzekering

Uw dochter fiets tijdens het spelen tegen de scooter van de buurjongen. Uw zoon schiet tijdens het logeren een bal door de ruit. Een dakpan valt van uw dak bovenop de nieuwe auto van de buurvrouw. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan de beste overkomen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van Kuiper Verzekeringen beschermt u niet alleen uw eigen (financiële) positie, maar ook die van degene aan wie u de schade berokkent.

Kies de aansprakelijk­heids­verzekering die bij u past

Met een aansprakelijkheidsverzekering van Kuiper Verzekeringen verzekert u schade veroorzaakt door u of uw huisgenoten aan iemand anders of zijn of haar spullen. Onder huisgenoten worden verstaan uw (pleeg- en stief)kinderen, logees en inwonende familieleden. Ook uitwonende, studerende kinderen zijn verzekerd. Meerderjarige kinderen mogen niet getrouwd zijn. Schade veroorzaakt door kinderen jonger dan 14 jaar valt onder de aansprakelijkheid van de ouders. Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.

Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke aansprakelijkheidsverzekering het beste past bij uw situatie.