“Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook een juridisch conflict kan iedereen krijgen.”

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En ook een juridisch conflict kan iedereen krijgen. Speciaal daarvoor zijn er aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het aanbod van verzekeraars en kijken wij samen met u welke aansprakelijkheids- en/of rechtsbijstandverzekering het beste passen bij uw situatie.

Recht- en aansprakelijkheidverzekeringen

Aansprakelijk­heids­verzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u de schade die u (of een lid van uw gezin) veroorzaakt aan iemand anders of zijn of haar spullen. Daarmee beschermt u niet alleen uw eigen (financiële) positie, maar ook die van degene aan wie u de schade berokkent.

Rechtsbijstandverzekering

Soms loopt de situatie zo hoog op, dat juridisch advies nodig is. De kosten van rechtshulp zijn echter hoog. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van deskundig advies op juridisch gebied en dekking van de (meeste) kosten daarvan.

Woonpakket: het gemak en voordeel van alles-in-één

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, (gezins)aansprakelijkheids-verzekering, (gezins)ongevallenverzekering, (gezins)rechtsbijstand-verzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Recht- en aansprakelijk­heid

Met de aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandsverzekering staan wij voor u klaar. U bent verzekerd van deskundig advies en juridische hulp.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444