Rechts­bijstand­verzekering

Een conflict op het werk, met een (ver)huurder, de buren of in het verkeer? Soms loopt de situatie zo hoog op, dat juridisch advies nodig is. De kosten van rechtshulp zijn echter hoog. Met een rechtsbijstandverzekering van Kuiper Verzekeringen bent u verzekerd van deskundig advies op juridisch gebied en dekking van de (meeste) kosten daarvan.

Kies de rechts­bijstand­verzekering die bij u past

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij een conflict op uw werk, met een (ver)huurder, de buren of in het verkeer, waarbij u er onderling niet uitkomt. Dan is het fijn dat er deskundige mensen zijn die weten wat uw rechten en plichten zijn en juridisch kunnen bijstaan. U wordt geholpen door juristen die in dienst zijn van uw rechtsbijstandverzekeraar. Indien nodig kan er een advocaat of een andere specialist worden ingeschakeld. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt de (meeste) kosten van deze rechtsbijstand. 

Rechtsbijstandverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke rechtsbijstandverzekering het beste past bij uw situatie.