Inboedel­verzekering

U heeft uw woning ingericht met spullen die voor u belangrijk en waardevol zijn. Die comfortabele meubels, maar ook die moderne audiovisuele installatie. U moet er dan ook niet aan denken dat daar iets mee gebeurt. Schade aan uw waardevolle spullen door inbraak, brand, storm of water kan helaas niet altijd worden voorkomen. Met een inboedelverzekering van Kuiper Verzekeringen kunt u het wel goed verzekeren.

Kies de inboedel­verzekering die bij u past

Met een inboedelverzekering verzekert u losse (roerende, verplaatsbare) zaken die tot het huishouden behoren – meubels, (audio)apparatuur, kleding, sieraden, etc. – tegen bijvoorbeeld inbraak, brand en/of waterschade. Ook bijvoorbeeld tijdens het vervoer bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Inboedelverzekeringen zijn er in vele vormen

Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, de waarde van uw spullen, maar ook de regio waar u woont. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke inboedelverzekering het beste past bij uw situatie. Zo hebben wij speciaal voor onze klanten twee eigen bijzondere inboedelverzekeringen ontwikkeld.

Inboedelverzekering Topper-dekking 

Deze verzekering kent zoals de naam al aangeeft een topdekking. Het vergoedt niet alleen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand en/of waterschade, maar in feite door alle ‘van buiten komende onheilen’. Ook indien u dit zelf veroorzaakt. Wel zijn bepaalde schadegebeurtenissen van de dekking uitgesloten, wordt de schadevergoeding in sommige gevallen beperkt of geldt een eigen risico. Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.

Inboedelverzekering Extra Uitgebreide dekking

Ook deze verzekering heeft een uitstekende dekking en wordt door bijvoorbeeld inbraak, brand en/of waterschade vergoed. In tegenstelling tot de Topper-dekking is hier echter geen dekking voor alle ‘van buiten komende onheilen’. Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.