“Schade aan uw woning komt vrijwel altijd onverwacht, maar heeft vaak ingrijpende gevolgen.”

Woonverzekeringen

Stormschade aan de schutting, dakpannen die van uw huis waaien tijdens een harde storm. Brand door blikseminslag of kortsluiting. Waterschade aan uw houten vloer door het blussen. Schade aan uw woning en/of inboedel komt vrijwel altijd onverwacht, maar heeft vaak ingrijpende gevolgen. Met een goede woonverzekering van Kuiper Verzekeringen beschermt u uw huis en thuis.

Overzicht woonverzekeringen

Woonpakket: het gemak en voordeel van alles-in-één

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Ook voor uw tweede woning of recreatiewoning

Heeft uw een tweede woning, chalet of een recreatiewoning? In Nederland of in het buitenland? Dan kunt u voor het verzekeren daarvan eveneens uitstekend terecht bij Kuiper Verzekeringen. Ook indien u deze verhuurt. Wij adviseren u hier graag over.

Los verzekeren van uw inboedel, opstal en/of woonhuis

Losse woonverzekeringen voor uw inboedel of woonhuis (ook wel opstal genoemd) zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, de waarde van uw woning, maar ook de regio waar u woont. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke woonverzekeringen het beste passen bij uw situatie.

Woonhuis­verzekeringen

Woonverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Verzeker uw woonhuis en inboedel zoals u wilt.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444