Woonhuis­verzekering

Brand door blikseminslag, lekkage aan het dak, stormschade, ruitbreuk of dakpannen die van uw huis waaien. Uw huis is uw thuis. Schade aan uw woning door inbraak, brand, stormschade of water kan helaas niet altijd worden voorkomen. Maar met een woonhuisverzekering van Kuiper Verzekeringen kunt u het wel goed verzekeren.

Kies de woonhuis­verzekering die bij u past

Met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) verzekert u uw woning tegen brandschade, stormschade of schade door inbraak of water. Een woonhuisverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft.

Woonhuisverzekeringen zijn er in vele vormen

Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, het type woning en hoe het is gebouwd, de waarde van uw woning, maar ook de regio waar u woont. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke woonhuisverzekering het beste past bij uw situatie. Zo hebben wij speciaal voor onze klanten twee eigen bijzondere woonhuisverzekeringen ontwikkeld.

Woonhuisverzekering Topper-dekking 

Deze verzekering kent zoals de naam al aangeeft een topdekking. Het vergoedt niet alleen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand en/of waterschade, maar in feite door alle ‘van buiten komende onheilen’. Ook indien u dit zelf veroorzaakt. Wel zijn bepaalde schadegebeurtenissen van de dekking uitgesloten, wordt de schadevergoeding in sommige gevallen beperkt of geldt een eigen risico. Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.

Woonhuisverzekering Extra Uitgebreide dekking

Ook deze verzekering heeft een uitstekende dekking en wordt door bijvoorbeeld inbraak, brand en/of waterschade vergoed. In tegenstelling tot de Topper-dekking is hier echter geen dekking voor alle ‘van buiten komende onheilen’. Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.