Woonpakket: gemak en voordeel

Woonverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, de waarde van uw woning, maar ook de regio waar u woont. Wij kijken samen met u welke woonpakket het beste past bij uw situatie.

Woonpakket van Kuiper Verzekeringen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een Woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, (gezins)aansprakelijkheidsverzekering, (gezins)ongevallenverzekering, (gezins)rechtsbijstandverzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Bijzondere kostbaarheden verzekeren

Heeft u bijzondere kostbaarheden of waardevolle spullen zoals elektronica, kunst, antiek, verzamelingen, sieraden en/of horloges? Dan kan daarvoor een speciale dekking nodig zijn. Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke woonverzekeringen het beste passen bij uw situatie.

Ook voor uw tweede woning of recreatiewoning

Heeft uw een tweede woning of een recreatiewoning? In Nederland of in het buitenland? Dan kunt u voor het verzekeren daarvan eveneens uitstekend terecht bij Kuiper Verzekeringen. Ook indien u deze verhuurt. Wij adviseren u graag over een woonpakket van Kuiper Verzekeringen.