Vaar op zeker

Offerte aanvragen Polisvoorwaarden pleziervaartuigen Folder elektro- en hybrideboten Aanvraagformulier Bijlage aanvraagformulier EV Verzekeringskaart pleziervaartuigen-verzekering Algemene folder Kuiper Verzekeringen

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Elektro- & hybrideboten

Elektrische en hybride sloepen verzekeren

“Stil, schoon, duurzaam, energiezuinig, veilig, comfort, lifestyle.”
“Als je eenmaal elektrisch of hybride hebt gevaren, wil je nooit meer anders.”

In samenwerking met EV-NL (Vereniging Elektrisch Varen Nederland) en SEFF (Stifting Elektrysk Farre Fryslân) hebben wij een speciale 'elektrisch en hybride varen verzekering' ontwikkeld. Elektrisch varen is niet zweverig, het is niet moeilijk, het is niet onpraktisch. Nee, het is helemaal van deze tijd! Met de juiste verzekering erbij vaart u op zeker! 

Elektrische sloep verzekeren met een EV-verzekering

Het onderscheidende van onze EV-verzekering zit in een eventuele toetsing van de voortstuwingsinstallatie door een expert van EV-NL c.q. SEFF. De kosten van zo een toetsing komen voor rekening van Kuiper Verzekeringen. Dit is een hele bewuste keuze voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid.

Verzekering elektrobootElektrobootverzekering

Premiekorting bij Minimale eisen Elektrische Vaarsystemen

Als de voorstuwingsinstallatie voldoet aan de “Minimale eisen Elektrische Vaarsystemen” wordt door ons een premiekorting verleend. De voortstuwingsinstallatie voldoet aan deze eisen als de hierboven genoemde toetsing positief is uitgevallen, óf als er door de Provincie Friesland subsidie voor wordt verstrekt.

» Onze EV-verzekering is bestemd voor privé-gebruikte elektro- & hybrideboten met een waarde van ten minste € 10.000,-.

De eerste polis voor een EV-verzekering werd uitgereikt op 7 februari 2014 tijdens Boot Holland. Klik hier voor het betreffende nieuwsbericht met foto's.

Elektroboot verzekerenHybrideboot verzekerenElektroboot verzekerenHybrideboot verzekeren

 Raadpleeg de folder en de polisvoorwaarden voor gedetailleerde informatie.