Scheeps­financiering

Eindelijk heeft u het schip gevonden waarnaar u op zoek was. In gedachten ziet u zichzelf er al in varen. Maar eigenlijk komt het boven uw budget uit. Moet u daarom deze kans voorbij laten gaan? Wat Kuiper Verzekeringen betreft niet!

Financier uw droomschip

Ongeveer driekwart van de hele Nederlandse jachtvloot is gefinancierd. U zou uw droomschip natuurlijk óók kunnen financieren! Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze gemeenschappelijke passie voor de watersport. Mede hierdoor – plus onze verbondenheid met de watersportbranche – biedt Kuiper Verzekeringen als specialist in de watersport meerdere mogelijkheden voor scheepsfinanciering, ook wel bootfinanciering genoemd.

Watersportdesk van Kuiper Verzekeringen

Als watersportliefhebber en eigenaar van een vaartuig kunt u met al uw verzekeringsvragen terecht bij de Watersportdesk van Kuiper Verzekeringen. Hier werken specialisten met verstand van verzekeren en net als u een passie voor de watersport. Wij adviseren u graag!

Al een scheepsfinanciering?

Heeft u al een scheepsfinanciering van Kuiper Verzekeringen en heeft u een vraag? Neem dan contact op met de watersportspecialisten van de Watersportdesk van Kuiper Verzekeringen.

Scheepsfinanciering berekenen

Wilt u uw scheepsfinanciering berekenen? Vult u dan het onderstaande formulier volledig in.

Hoeveel kunt u maximaal lenen?

Vul uw netto maandinkomen in hele euro's in
Vul het netto maandinkomen in hele euro's in van uw partner
Vul uw woonlasten in (huurbedrag of bruto hypotheeklast)
Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.