Vaar op zeker

Polisvoorwaarden Folder rechtsbijstand pleziervaartuig Polisvoorwaarden KVMV2019 verhaalsrechtsbijstand Algemene folder Kuiper Verzekeringen

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Vul uw bootverzekering aan met rechtsbijstand

rechtsbijstandverzekering pleziervaartuigUw bootpolis bij Kuiper biedt passieve rechtsbijstand. Dit houdt in dat rechtsbijstand slechts is verzekerd indien u door een derde op schadevergoeding wordt aangesproken. Dan onderzoeken wij deze aanspraak en zo nodig verdedigen wij u. Er kunnen echter ook juridische conflicten ontstaan waarvoor de pleziervaartuigenverzekering géén dekking biedt. U wilt dan zélf actief een andere partij aanspreken, bijvoorbeeld wanneer uw eigen risico niet kan worden verhaald op de veroorzaker; de leverancier 'niet thuis' geeft bij een garantieclaim; een reparatie niet goed is uitgevoerd.

 

rechtsbijstandverzekering pleziervaartuig

Neem uw eigen advocaat aan boord!
Voor slechts € 29,- per jaar sluit u aanvullend op uw bootverzekering een specifieke rechtsbijstandverzekering voor pleziervaartuigen. Voor € 10,- extra zijn ook uw eventuele andere pleziervaartuigen verzekerd. Vergelijk dat eens met het tarief van een advocaat!

Voorwaarden voor het sluiten van deze verzekering zijn dat u de pleziervaartuigenverzekering ook bij ons heeft lopen, dat u het vaartuig uitsluitend privé gebruikt en dat u ingezetene van Nederland bent.

Wilt u meet weten over onze rechtsbijstandverzekering voor pleziervaartuigen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Raadpleeg de folder en de polisvoorwaarden voor gedetailleerde informatie.