Rechts­bijstand­verzekering plezier­vaartuigen

Neem uw eigen advocaat mee aan boord! Voor slechts € 29,- per jaar sluit u aanvullend op uw pleziervaartuigenverzekering van Kuiper Verzekering een specifieke rechtsbijstandverzekering voor pleziervaartuigen. Voor € 10,- extra zijn ook uw eventuele andere pleziervaartuigen verzekerd.

Vul uw plezier­vaartuigen­verzekering aan met rechts­bijstand

Met uw pleziervaartuigenverzekering van Kuiper Verzekeringen kunt u zorgeloos genieten van uw pleziervaartuig. Door onze ruim 70 jaar ervaring in het verzekeren van watersport en pleziervaartuigen is Kuiper Verzekeringen immers specialist op dit vakgebied. Als geen ander kennen wij de risico's die aan uw passie zijn verbonden en hoe wij deze samen met u het beste kunnen voorkomen en beheersen.

Watersportrechtsbijstand

Onder de dekking van uw pleziervaartuigenverzekering valt ook zogenoemde passieve rechtsbijstand. Dit houdt in dat rechtsbijstand is verzekerd indien u door een derde op schadevergoeding wordt aangesproken. Dan onderzoeken wij deze aanspraak en zo nodig verdedigen wij u. Er kunnen echter ook juridische conflicten ontstaan waarbij u zelf actief een andere partij aanspreken. Bijvoorbeeld indien u bij een schade uw eigen risico niet kunt verhalen op de veroorzaker. Maar ook indien u bij een leverancier terecht een beroep doet op de garantie, maar deze door hem wordt geweigerd. Of indien een reparatie niet goed is uitgevoerd. Deze actieve vorm van rechtsbijstand valt niet onder de dekking van uw pleziervaartuigenverzekering.

Voor slechts € 29,- per jaar sluit u echter aanvullend op uw bootverzekering een specifieke rechtsbijstandverzekering voor pleziervaartuigen. Voor € 10,- extra zijn ook uw eventuele andere pleziervaartuigen verzekerd. Vergelijkt u dat eens met het gemiddelde tarief van een advocaat.

Voorwaarden voor het sluiten van deze verzekering zijn wel dat u de pleziervaartuigenverzekering van Kuiper Verzekeringen heeft, u het vaartuig uitsluitend privé gebruikt en dat u ingezetene van Nederland bent. Raadpleegt u de bijgaande polisvoorwaarden voor nadere informatie.

Rechtsbijstand watersport

Als watersportliefhebber en eigenaar van een vaartuig kunt u met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht. Wij adviseren u graag!