Aansprakelijk­heids­verzekering watersport­bedrijven

Als specialist op het gebied van watersport en pleziervaartuigen weet Kuiper Verzekeringen als geen ander met welke risico’s watersportbedrijven worden geconfronteerd. Met de speciaal door ons ontwikkelde aansprakelijkheidsverzekering voor watersportbedrijven zijn naast de reguliere bedrijfsaansprakelijkheid ook specifieke risico’s verbonden aan de watersport verzekerd.

Bedrijfs­aansprakelijk­heids­verzekering die bij u past

Naast de algemene risico’s is ieder bedrijf uiteraard uniek en dus ook de situaties waarvoor u aansprakelijk gesteld kunt worden. Welke werkzaamheden worden verricht? Door hoeveel mensen? En waar en wanneer? Daarom stemt Kuiper Verzekeringen de dekkingen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af op de specifieke situatie en behoefte van uw bedrijf.

Aansprakelijkheid voor watersportbedrijven

Als watersportbedrijf bestaat een deel van uw werkzaamheden uit stalling van en onderhoud en reparatie aan pleziervaartuigen, zeiljachten, sloepen of schepen van uw klanten. Door de speciaal door Kuiper Verzekeringen ontwikkelde aansprakelijkheidsverzekering voor watersportbedrijven bent u ook verzekerd tegen specifieke risico’s die daarmee gepaard gaan. Met name stalling en specifiek winterstalling zijn voor veel watersportbedrijven zeer risicovol. Reden genoeg om dit zorgvuldig te organiseren!

Niet wettelijk verplicht, wel steeds vaker geëist

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht. Steeds vaker zien we echter dat klanten en opdrachtgevers, maar ook leveranciers een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als voorwaarde stellen om zaken te doen. Dat is dan ook voor veel bedrijven een extra reden om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Door onze jarenlange ervaring in de watersportbranche en het MKB heeft Kuiper Verzekeringen alle expertise in huis om u een kwalitatief hoogwaardig advies voor al uw verzekeringszaken te geven.