Garage­verzekering autobedrijf

Als garagehouder, autobedrijf of schadehersteller loopt u naast algemene bedrijfsrisico’s ook bijzondere risico’s die andere bedrijven niet kennen. U en uw medewerkers werken aan auto’s van anderen. Uw handelsvoorraad staat veelal buiten. Er worden proefritten gereden met de auto’s die u wilt verkopen. Met een garageverzekering voor autobedrijven van Kuiper Verzekeringen beschermt u uzelf en uw medewerkers, uw handelsvoorraad en bedrijf, maar ook uw klanten en hun voertuigen.

Garageverzekering die bij u past

U en uw medewerkers werken ieder dag met verschillende machines, apparaten, middelen en materialen. Bovendien wordt er gewerkt aan voertuigen die door klanten – vaak voor meerdere dagen – aan u zijn toevertrouwd. Dit brengt niet alleen risico’s met zich mee voor u en uw medewerkers, maar ook voor anderen met wie er dagelijks contact is zoals (potentiële) klanten en leveranciers. De basis van een goede garageverzekering is dan ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die dekking biedt voor risico’s die hieruit kunnen voortvloeien. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is overigens niet wettelijk verplicht. Steeds vaker zien we echter dat (zakelijke) klanten, opdrachtgevers, maar ook leveranciers een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als voorwaarde stellen om zaken te doen.

Daarnaast bezit u zelf ook meerdere voertuigen. Bijvoorbeeld de bedrijfsauto’s die u en uw medewerkers zelf gebruiken. Of de vervangende auto’s die tijdelijk door klanten worden gebruikt. En natuurlijk ook uw handelsvoorraad met voertuigen die worden getransporteerd, vaak voor wat langere tijd op uw terrein staan, onverwachts in waarde kunnen dalen, maar waar ook regelmatig proefritten mee worden gemaakt. Ook hieruit komen risico’s voort waarvoor een goede garageverzekering dekking kan bieden.

Verzekeringen voor garage- of autobedrijven

Garageverzekeringen zijn er echter in vele vormen en maten. Maar omdat ieder bedrijf uniek is, stemt Kuiper Verzekeringen – samen met u – de dekking van uw garageverzekering af op de specifieke situatie en behoefte van uw bedrijf.