Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Alfa Romeo

Italië. Het land van cappuccino, espresso, prosecco en bardolo. En dus ook van la dolce vita. Vrij vertaald het goede leven, vol schoonheid, stijl, plezier en verwennerij. En volgens velen ook van de mooiste auto’s. Waar elders sterk wordt gekeken naar functionaliteit, volgen Italianen immers hun hart en laten die het designproces leiden.

Klassieke auto­verzekering Alfa Romeo

Alfa Romeo domineerde veel autoraces die voor de Tweede Wereldoorlog in Europa werden georganiseerd, waaronder de Targa Florio, Mille Miglia en het Grand Prix Circuit, de voorloper van de hedendaagse Formule 1 races. In de jaren 30 was Enzo Ferrari actief als coureur en teammanager. Het grotere publiek werd bereikt in de jaren 50 toen Alfa Romeo de viercilinder 1900 (Giulietta) serie ontwikkelde. Sindsdien heeft het merk een grote schare, trouwe liefhebbers.

Maar of u nou de trotste bezitter bent van een prachtige 105, een schoonheid als een 1750 GTV, een unieke Tipo 33 Stradale of een klassieke 8C; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Alfa Romeo van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij ook genieten van la dolce vita. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Alfa Romeo?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Alfa Romeo van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Alfa Romeo?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Alfa Romeo genieten? Word dan lid van een club!