Kuiper Klassieke Auto­verzekering voor uw klassieke auto en oldtimer

Klassieke auto’s en oldtimers zijn uniek en voor u als eigenaar van onschatbare waarde. Zij vragen dan ook om een speciale behandeling, ook op het gebied van verzekeringen. Omdat wij zelf ook in klassieke auto’s rijden en al decennialang onderdeel zijn van de oldtimerfamilie, verzekert Kuiper Verzekeringen klassiekers en oldtimers alsof ze van ons zelf zijn.

Kies de autoverzekering die speciaal voor u is ontwikkeld

Autoverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. En ook de hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Voor uw klassieke auto en oldtimer kiest u echter niet zomaar een autoverzekering. Niet alleen omdat dat vaak niet eens kan, maar vooral omdat u dat zelf niet wilt.

Als liefhebbers van klassieke auto’s en met jarenlang verstand van verzekeren zijn wij al decennia lid van de oldtimerfamilie. Daarom hebben wij speciaal voor klassieke auto’s en oldtimers die hobbymatig en dus niet dagelijks worden gebruikt een unieke Kuiper Klassieke Autoverzekering ontwikkeld:

  • Scherpe tarieven;

  • Duidelijke polisvoorwaarden, speciaal gemaakt voor klassiekers;

  • Dekking op basis van de getaxeerde waarde;

  • Keuze uit verschillende dekkingsmogelijkheden;

  • Snelle en correcte afhandeling van schade;

  • Adequate hulpverlening, ook bij pech onderweg;

  • Verzekerd volgens FEHAC normen.

Deze verzekering vergoedt schade door of aan uw klassieke auto:

  • Dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) voor schade die met uw klassieke auto wordt veroorzaakt is verplicht;

  • U kiest zelf voor aanvullende dekkingen;

  • De Casco-dekking vergoedt bijvoorbeeld schade aan uw eigen klassieke auto, ook als het uw eigen schuld is. We vergoeden pechhulp, waaronder het slepen en vervoer van het motorrijtuig naar huis na pech of een ongeval. Als uw klassieker gestolen wordt of door een andere gedekte schade total loss is en de auto is binnen de afgelopen drie jaar getaxeerd, dan ontvangt u de taxatiewaarde. Dit is de waarde die door een deskundige is bepaald en korter dan drie jaar geleden is vastgelegd in een taxatierapport. U kiest zelf wie de schade repareert. Voor onderdelen die speciaal gemaakt moeten worden, worden maximaal de laatst bekende gangbare aankoopprijzen vergoed.

Op de speciaal ontwikkelde verzekeringskaart leest u meer over deze dekking.

Speciale autoverzekering voor uw merk klassieke auto of oldtimers

Door onze jarenlange kennis, ervaring, betrokkenheid en contacten kunnen wij voor eigenaren van een aantal merken klassieke auto’s en oldtimers nóg meer betekenen dan normaal. Bijvoorbeeld omdat we – vaak in overleg met de merkenclubs – een speciale verzekering, voorwaarden of dekking hebben ontwikkeld. Staat uw merk ertussen? Klik dan op het logo van uw merk om meer te lezen. 

Al een Kuiper Klassieke Autoverzekering voor uw klassieke auto of oldtimer?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke auto of oldtimer van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.