Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Austin Healey

Al lang voordat hij in 1945 in een oude hangar van de RAF in Warwick startte met het creëren van spraakmakende auto’s, was het leven van Donald Healey verre van saai te noemen. Zo werd tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn vliegtuig neergeschoten, maar won hij in 1931 ook de rally van Monte Carlo.

Klassieke auto­verzekering Austin Healey

De eerste ‘Warwick’ was eind jaren 40 direct succesvol en won in zijn klasse meerdere evenementen zoals de Alpine Rally en de Targa Florio. Regelmatig was ook Healey zelf nog achter het stuur te vinden. Zo finishte hij bijvoorbeeld in de Mille Miglia van 1948 als negende overall.

Het ontstaan van Austin Healey rond de Earls Court Motor Show van 1952 is inmiddels een legende. De Healey 100 was de ‘talk of the town’ en werd een bestseller. Waar liefhebbers vaak niet uitgesproken raakten over het uiterlijk van de 100, werd de 3000 ook geroemd voor de (motor)prestaties. Maar of u nu geniet van één van deze Big Healey’s, een Sprite of misschien een Jensen; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Austin Healey van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Austin Healey?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Austin Healey van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Austin Healey?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Austin Healey genieten? Word dan lid van een club!