Klassieke auto­verzekering voor uw Burton

De ultieme en bereikbare jongensdroom. Rijden met een Burton is autorijden op zijn puurst. Geen stuurbekrachtiging, geen airco om het hoofd koel te houden, vergeet flappy pedal gearboxen, elektronische hulpmiddelen en honderden pk’s. Wie niet wil opvallen en op zoek is naar een muurbloempje kan beter verder kijken.......Ontwerp en bouw een droomauto, een eigen Burton, de roestvrije klassieker.

Klassieke auto­verzekering voor uw Burton

Door zelf een Burton te bouwen, treedt u in de voetsporen van Dimitri en Iwan Göbel, die in 1998 begonnen aan de allereerste Burton. Begin 2000 kwam de eerste Burton uit de mal en eind van dat jaar stond de teller al op 98 bestellingen. Ondertussen zijn dat er al ruim 1300. Een zelf ontworpen ombouwset om van een 2CV een pickup te maken is hun eerste stap in het zelf bouwen van een auto. Het zijn de matige kwaliteit kitcars van andere fabrikanten die de broers eind vorige eeuw doen besluiten dan maar zélf hun ultieme variant op de 2CV te ontwerpen, de Burton.

Heeft u de auto gebouwd waarvan u altijd heeft gedroomd? Met een klassieke autoverzekering voor uw geliefde Burton van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw unieke Burton?

Heeft u al een autoverzekering voor uw unieke Burton van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Ga het Burton avontuur aan

Durf te dromen en ga het avontuur aan. Bouw uw eigen unieke Burton precies zoals u het zelf wilt. Alle informatie om een eigen Burton te bouwen, uniek in zijn soort, vindt u op de website van Burton.

Met elkaar genieten van ieders unieke Burton?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een Burton genieten? Word dan lid van een club!