Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Fiat

Italië. Het land van cappuccino, espresso, prosecco en bardolo. En dus ook van la dolce vita. Vrij vertaald het goede leven, vol schoonheid, stijl, plezier en verwennerij. En volgens velen ook van de mooiste auto’s. Waar elders sterk wordt gekeken naar functionaliteit, volgen Italianen immers hun hart en laten die het designproces leiden.

Klassieke auto­verzekering Fiat

De Società Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino werd op 11 juli 1899 opgericht. Een jaar later wordt de eerste fabriek geopend aan de Corso Dante. Aan de hand van Giovanni Agnelli groeit Fiat in de jaren die volgen uit tot een autofabrikant van formaat. Als in 1937 de 500 ‘Topolino’ op de markt komt is het een van de kleinste auto’s ter wereld. Hoewel Fiat veel bijzondere auto’s heeft gemaakt, is het vooral deze ‘Mickey Mouse’ waarmee Fiat zich tot op de dag van vandaag een plek heeft veroverd in de harten van liefhebbers. 

Maar ook als u de trotste bezitter bent van een 1100, 1300 of 1500, of misschien wel met passie zorgt voor uw Dino Coupé of 124 Spider; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Fiat van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij ook genieten van la dolce vita. Al decennialang. 

Al een autoverzekering voor uw klassieke Fiat?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Fiat van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Fiat?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Fiat genieten? Word dan lid van een club!