Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Ford

“A customer can have a car painted any color he wants. As long as it’s black…” Deze historische uitspraak van Henry Ford is voor altijd gekoppeld aan Ford’s Model T die in 1908 werd geïntroduceerd.

Klassieke auto­verzekering Ford

Doordat het de eerste auto was die in massa werd geproduceerd, werd het ook de eerste auto die een groot deel van de Amerikaanse bevolking zich qua prijs kon veroorloven. Ford droeg daardoor in grote mate bij aan de verbinding tussen platteland en stad en de ontwikkeling van het hedendaagse snelwegsysteem.

Liefhebbers zullen bij een klassieke Ford echter ook vooral denken aan Steve McQueen en de legendarische achtervolgingsscène door San Francisco in de film ‘Bullitt’. Het enig overgebleven filmexemplaar van deze Highland Green Ford Mustang GT 390 Fastback uit 1968, werd begin 2020 geveild voor het recordbedrag van 3,7 miljoen dollar.

Maar ook als u de trotste bezitter bent van een iets goedkopere Mustang, of met passie zorgt voor uw klassieke Capri of Escort; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Ford van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Ford?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Ford van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Ford?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Ford genieten? Word dan lid van een club!