Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Jaguar of Daimler

Jaguar. The big cat. De in 1935 verschenen SS (Swallow Sidecar) Jaguar 2.5l Saloon is volgens velen 'één van de mooiste en opvallendste auto' van voor de Tweede Wereldoorlog. Het gladde en laaghangend ontwerp van de auto, in combinatie met de kracht, beweeglijkheid, balans en bijna vrouwelijke elegantie verdiende een passende naam: Jaguar. En toen de eerste helft van de jaren 40 een ongewenste connotatie gaf aan de afkorting SS, ‘promoveerde’ Jaguar in 1945 van typeaanduiding naar een merknaam.

Klassieke auto­verzekering Jaguar en Daimler

In de jaren die volgden creëerde Jaguar naam als sportwagen. De XK120 zorgde als eerste sportwagen voor een sensatie, niet alleen vanwege de lijnen, maar ook door de verticale, ovale grill met ribben die kenmerkend zou worden voor Jaguar. De C-type was volgens liefhebbers misschien wel de mooiste raceauto ooit en zorgde voor hoogtepunten door in 1951 en 1953 de wereldberoemde race in Le Mans te winnen.

In de jaren 60 creëerde Jaguar sommige van de meest iconische legendes. De E-type is tot op de dag van vandaag een van de meest geliefde voorbeelden van Britse klassieke auto’s. Van welk type klassieke Jaguar of Daimler u ook de trotse eigenaar bent; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Jaguar of Daimler van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang. 

Al een autoverzekering voor uw klassieke Jaguar of Daimler?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Jaguar of Daimler van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Jaguar of Daimler?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Jaguar of Daimler genieten? Word dan lid van een club!