Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Lancia

Italië. Het land van cappuccino, espresso, prosecco en bardolo. En dus ook van la dolce vita. Vrij vertaald het goede leven, vol schoonheid, stijl, plezier en verwennerij. En volgens velen ook van de mooiste auto’s. Waar elders sterk wordt gekeken naar functionaliteit, volgen Italianen immers hun hart en laten die het designproces leiden.

Klassieke auto­verzekering Lancia

Vincenzo Lancia is pas 21 als hij in 1902 als parttime testrijder voor Fiat de Sassi-Superga Uphill Race wint. Vier jaar later zegt hij zijn baan als boekhouder op en richt samen met Claudio Fogolin zijn eigen merk Lancia op. Het resulteerde in 1907 in een auto die qua innovatie, betrouwbaarheid en gewicht nieuwe standaarden zet in de autowereld: de Alpha. Zes jaar later volgt de Theta en begin jaren twintig de spectaculaire Lambda. Met de introductie van de Aprilia in 1937 richt Lancia zich ook meer op het racen. In de jaren vijftig leent het niet alleen ontwerpen maar ook technici aan Ferrari, waarmee het een bijdrage levert aan diens overwinningen in de Formule 1.

Maar of u nou de trotste bezitter bent van een bijna antieke Atena, Astura of Augusta, of met passie zorgt voor uw Flaminia, Flavia of Fulva uit de jaren vijftig, zestig of zeventig; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Lancia van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij ook genieten van la dolce vita. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Lancia?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Lancia van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Lancia?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Lancia genieten? Word dan lid van een club