Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Mercedes

Carl Friedrich Benz maakte in 1885 de eerste auto ter wereld. Deze driewielige auto werd aangedreven door zijn zelf ontwikkelde en gebouwde verbrandingsmotor en had een maximumsnelheid van zo’n 15 kilometer per uur. Hij veranderde daarmee voorgoed de mobiliteit van de mensheid.

Klassieke auto­verzekering Mercedes

Hoewel de één zegt te zweren bij Engelse klasse en een ander volhoudt slechts oog te hebben voor Italiaanse schoonheden, is het op menig auto evenement vaak opvallend druk bij de klassieke exemplaren van Mercedes. En dat is natuurlijk niet vreemd; wie kan er nou voorbijgaan aan de statigheid van een Adenauer, de sportiviteit van een 300 SL Gullwing of de elegantie van een 190 SL Cabriolet?

Of u nou de trotste bezitter bent van een 123 of 350 SL uit de jaren zeventig of met passie zorgt voor uw ‘Baby-Benz’ van begin jaren negentig; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Mercedes van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Mercedes?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Mercedes van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Mercedes?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Mercedes genieten? Word dan lid van een club!