Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke MG

MG is al zo’n 100 jaar een icoon uit de Britse auto-industrie. Het visitekaartje van MG als producent van innovatieve, performance-gerichte auto’s werd afgegeven in 1933, toen het met een K3 in haar klasse – als eerste niet-Italiaans merk – de Mille Miglia won.

Klassieke auto­verzekering MG

Als MG-liefhebbers bevinden wij ons in goed – en in ieder geval bekend – gezelschap. Diverse leden van het Brits Koninklijk huis zijn door de jaren heen in het bezit van een MG zijn geweest. En ook menig beroemd acteur of artiest laat zich nog regelmatig fotograferen achter het stuur van zijn of haar MG.

Of u nu bent gevallen voor een SVW van voor de Tweede Wereldoorlog, een stijlvolle MGA Coupé uit de jaren 50 bezit, of als royalty rondrijdt in een MGB GT uit de jaren 60; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke MG van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke MG?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke MG van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke MG?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) MG genieten? Word dan lid van een club!