Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Morgan

Morgan. De klassieke ontwerpstijl, de kenmerkende grill, het houten frame, de glasvezel body in combinatie met knallende prestaties. Net als u houden wij van deze Britse excentriekeling onder de automerken. Sterker nog, eigenlijk is onze liefde voor auto’s ermee begonnen.

Klassieke auto­verzekering Morgan

Er zijn maar weinig producenten die qua stijl zo’n impact hebben gehad op een hele industrie. Henry Morgan begon ooit in 1909 voor zijn plezier een auto te ontwerpen. Vandaag de dag is Morgan nog altijd een van de oudste Britse familiebedrijven actief als autoproducent. Morgans worden nog steeds met de hand gemaakt en jaarlijks zijn dat er niet meer dan zo’n 800.

Het oorspronkelijke succes van de Three Wheelers werd aangevuld met de 4/4. Na de Tweede Wereldoorlog volgde de +4, waarmee in 1962 in de 2-liter klasse de wereldberoemde 24 uur van Le Mans werd gewonnen. Maar van welke nieuwe of klassieke Morgan u ook de gelukkige bezitter bent; met een Morgan Autoverzekering van Kuiper Verzekeringen heeft u een autoverzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van Morgan en klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.  

Al een autoverzekering voor uw klassieke Morgan?

Heeft u al een autoverzekering voor uw Klassieke Morgen van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders Morgan?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Morgan genieten? Word dan lid van een club!