Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Morris

Dat William Richard Morris auto’s ging produceren kan geen grote verrassing zijn geweest. Met zijn passie voor engineering en techniek had hij het immers al gebracht van fietsenmaker, via motorfietsenhandelaar tot aan dealer en reparateur van automobielen.

Klassieke auto­verzekering Morris

In 1912 kocht hij in Temple Cowley het leegstaande, voormalige pand van het Oxford Military College. Hij bouwde het om tot productiehal, waar werd gestart met een team van twaalf personen, inclusief William Morris zelf en zijn vader. Vele tot op de dag van vandaag geliefde klassieke merken en types zagen in de fabriek in Temple Cowley voor het eerst het levenslicht. Morris Motors werd zelfs zo succesvol, dat het in de jaren twintig in het Verenigd Koninkrijk meer auto’s verkocht dan bijvoorbeeld Ford, Austin en Vauxhall.

En of u nou de trotste bezitter bent van een klassieke Minor of Oxford, met passie zorgt voor uw Wolseley of Riley, of misschien zelfs een ‘Bullnose’ in uw garage heeft staan; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Morris van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang. 

Al een autoverzekering voor uw klassieke Morris?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Morris van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Morris?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Morris genieten? Word dan lid van een club!