Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Panhard

In de eerste decennia was Panhard niet alleen een van de grootste, maar ook invloedrijkste automerken. Zo waren onder president Raymond Poincaré (1913-1920) de 18CV en 20CV modellen de officiële presidentiele auto’s. En werd in 1925 met een 4.800 cc model het wereld uurrecord gevestigd met een gemiddelde van ruim 185 kilometer per uur.

Klassieke auto­verzekering Panhard

Kenmerkend voor Panhard in de jaren twintig en dertig was dat het merk zowel qua ontwerpen als techniek zijn eigen wegen koos en resoluut weigerde om mee te gaan in de mainstream. En eigenlijk is dat altijd zo gebleven. Ook toen het na de Tweede Wereldoorlog verder ging als Panhard.

Of u nou de trotste bezitter bent van een klassieke Levassor X74 of Dynamic, of met passie zorgt voor uw PL-17, 24 of DB Le Mans; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Panhard van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Panhard?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Panhard van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Panhard?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Panhard genieten? Word dan lid van een club!