Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Peugeot

Welke levensgenieter en autoliefhebber droomt er niet van: samen met je geliefde in de zomervakantie rijden over kleine landwegen door ‘La douce France’. In een klein pittoresk dorpje lunchen in de tuin van een bistro. Geanimeerd in gesprek raken met de eigenaar. En dan geheel per toeval een unieke ‘barnfind’ doen: een klassieke Peugeot die verscholen onder hooi en spinnenrag al decennia wacht tot het weer de tijd en aandacht krijgt die het verdient. Uw tijd en aandacht...

Klassieke auto­verzekering Peugeot

Bij zo’n klassieke Peugeot denken veel liefhebbers overigens direct aan acteur Peter Falk en zijn vertolking van politie-inspecteur Columbo. Altijd die beige regenjas. Altijd dat stompje sigaar. Altijd die laatste vraag “Just one more thing...”. En natuurlijk altijd in zijn Peugeot 403 Cabriolet! Waarbij hij overigens nou niet het goede voorbeeld was van hoe je voor zo’n ‘belle’ zou moeten zorgen...

Als u wel met passie zorgt voor uw 403, of de trotste bezitter bent van een klassieke 404, 504 of 604; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Peugeot van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Peugeot?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Peugeot van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Peugeot?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Peugeot genieten? Word dan lid van een club!