Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Porsche

Porsche. Voor welk opgroeiend jongetje was en is het geen jongensdroom? Voor een die-hard liefhebber is er geen enkele andere auto met het uiterlijk, de puurheid, het geluid en het rijgedrag als die van een Porsche. En zijn er weinig auto’s die je als bestuurder – als je er eenmaal mee hebt leren rijden – zo belonen als een vroege, luchtgekoelde 911.

Klassieke auto­verzekering Porsche

Volgens officiële Porsche-berichten rijdt meer dan 70% van alle Porsches die ooit zijn gebouwd nog steeds actief rond op de weg. Deze indrukwekkende prestatie toont de wijze aan waarop het merk is gevormd: tijdloos, waarbij traditie en innovatie nauw zijn verbonden.

Maar of u nou de trotste bezitter bent van een klassieke 901, 912 of 964, met passie zorgt voor uw 928, 944 of 968, of alleen bij uitzonderlijk mooi weer uw 356A uit de garage haalt; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Porsche van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Porsche?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Porsche van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Porsche?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Porsche genieten? Word dan lid van een club!