Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Rolls-Royce of Bentley

In de eerste helft van de 20e eeuw was er in Groot-Brittannië eigenlijk maar één woord voor luxe. Of beter gezegd, twee woorden: Rolls-Royce. Direct vanaf de start hebben Rolls-Royce auto’s niet alleen de internationale standaard gezet voor luxe, maar ook voor engineering en kwaliteit. Het is daarom tot op de dag van vandaag voor veel liefhebbers – samen met Bentley – het meest tot de verbeelding sprekende automerk in de wereld.

Klassieke auto­verzekering Rolls-Royce of Bentley

De eerste auto die Henry Rolls en Charles Royce in 1904 samen maakten kreeg de naam Silver Ghost. Zilver als keurmerk van puurheid. Geest in de zin van stille, soepele beweging. De beroemde vorm van de radiateur zag het daglicht en snel daarna volgde het prachtige logo met de twee verstrengelde R’en. Samen met de in 1911 geïntroduceerde ‘Spirit of Ecstasy’ op de motorkap, werden het dé meest iconische onderscheidende kenmerken van het luxe automerk.

Tot op de dag van vandaag behoren Rolls-Royce en Bentley tot de meest gevraagde trouwauto’s. Menig dochter of zoon heeft er de mooiste dag in beleefd. Of u nu de trotse eigenaar bent van een Ghost, Cloud, Shadow, Spirit of Spur, of een R-, S- of T-serie; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Rolls-Royce of Bentley van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Rolls-Royce of Bentley?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Rolls-Royce of Bentley van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Rolls-Royce of Bentley?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Rolls-Royce of Bentley genieten? Word dan lid van een club!