Klassieke auto­verzekering voor uw klassieke Triumph

Net als bij Jaguar en Daimler liggen ook de roots van Triumph in Coventry, ooit dé autostad van Groot-Brittannië. Voor de Tweede Wereldoorlog zagen klassieke schoonheden met klinkende namen als Gloria en Dolomite het levenslicht. Triumph zette zichzelf echter voorgoed op de wereldkaart van klassieke auto’s toen het daarna begon met de productie van tweezitter Roadsters.

Klassieke auto­verzekering Triumph

Begin jaren 50 werd de TR2 geïntroduceerd en de rest is geschiedenis. Voor veel liefhebbers is een Triumph het ultieme voorbeeld van een klassieke Britse auto. En in vele klassieke films uit de jaren 60 en 70 reed de hoofdpersoon – waaronder Sean Connery als James Bond – dan ook in een Triumph.

James May – een van de presentatoren van Top Gear – noemde de TR6 ooit “The blokiest bloke’s car ever built”. Maar of u nu de trotse eigenaar bent van een TR2, een ‘ronde’ TR3B, TR6, een Spitfire of de fastbackversie TR250; met een klassieke autoverzekering voor uw klassieke Triumph van Kuiper Verzekeringen heeft u een verzekering die is ontwikkeld door liefhebbers met verstand van verzekeren en die net zo van klassieke Britse auto’s houden als u. Waarom? Omdat wij er zelf ook in rijden. Al decennialang.

Al een autoverzekering voor uw klassieke Triumph?

Heeft u al een autoverzekering voor uw klassieke Triumph van Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.

Met elkaar genieten van ieders klassieke Triumph?

Wilt u niet alleen, maar ook samen met andere trotse bezitters van een (klassieke) Triumph genieten? Word dan lid van een club!