Gezins­ongevallen­verzekering

Een gezinsongevallenverzekering van Kuiper Verzekeringen biedt dekking als u of een gezinslid blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeluk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt vaker voor dan aanvankelijk wordt gedacht. Een gezinsongevallenverzekering biedt u financiële zekerheid.

Kies de Gezins­ongevallen­verzekering die bij u past

Een ongeval is een gebeurtenis waardoor lichamelijk letsel ontstaat als rechtstreeks en uitsluitend gevolg van een plotseling inwerkend geweld op het lichaam. Het lichamelijk letsel moet medisch vast te stellen zijn. Bij een ongevallenverzekering gaat het om een verzekerd bedrag dat wordt uitgekeerd indien het ongeval leidt tot blijvende invaliditeit of overlijden. Het gaat dus niet om de daadwerkelijke kosten daarvan.

Gezinsongevallenverzekering voor uw gezin of uzelf

U kunt een ongevallenverzekering afsluiten voor alleen uzelf of ook voor uw gezinsleden. Kiest u voor een gezinsongevallenverzekering, dan gaat het alleen om situaties waarin uzelf of een gezinslid betrokken is bij een ongeval.

Ook voor een gezinsongevallenverzekering geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod van verzekeraars en kijken wij samen met u welke ongevallenverzekering passend is voor uw situatie.

Persoonlijke ongevallenverzekering

Wilt u alleen uzelf verzekeren? Kies dan voor een Persoonlijke Ongevallenverzekering van Kuiper Verzekeringen.