Persoonlijke ongevallen­verzekering

Een persoonlijke ongevallenverzekering van Kuiper Verzekeringen biedt dekking als u blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeluk.

Kies de Persoonlijke Ongevallen­verzekering die bij u past

Een ongeval is een gebeurtenis waardoor lichamelijk letsel ontstaat als rechtstreeks en uitsluitend gevolg van een plotseling inwerkend geweld op het lichaam. Het lichamelijk letsel moet medisch vast te stellen zijn. Bij een ongevallenverzekering gaat het om een verzekerd bedrag dat wordt uitgekeerd indien het ongeval leidt tot blijvende invaliditeit of overlijden. Het gaat dus niet om de daadwerkelijke kosten daarvan.

U kunt een ongevallenverzekering afsluiten voor alleen uzelf of ook voor uw gezinsleden. Kiest u voor een Persoonlijke Ongevallenverzekering, dan gaat het alleen om situaties waarin uzelf betrokken bent bij een ongeval.

Ook voor een Persoonlijke Ongevallenverzekering geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod van verzekeraars en kijken wij samen met u welke ongevallenverzekering passend is voor uw situatie.

Wilt u uw partner en/of gezin meeverzekeren?

Kies dan voor een Gezinsongevallenverzekering van Kuiper Verzekeringen. Dan kunt u uw hele gezin verzekeren, inclusief bijvoorbeeld eventuele kinderen elders wonen voor hun studie of die bij uw ex-partner wonen, maar regelmatig bij u zijn.