“Een ongeval zit in een klein hoekje. Dit kan grote gevolgen hebben voor u en uw naasten.”

Ongevallenverzekering

Een ongeval zit in een klein hoekje. Jaarlijks zijn in Nederland meer dan 200.000 werknemers betrokken bij een bedrijfsongeval, raken zo’n 20.000 personen ernstig gewond bij een verkeersongeval, maar lopen ook ruim 50.000 mensen een ernstige blessure op door sport. Dit kan grote gevolgen hebben voor u en uw naasten. Een ongevallenverzekering van Kuiper Verzekeringen biedt dekking als u of een gezinslid blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeluk.

Overzicht ongevallenverzekeringen

Kies de ongevallen­verzekering die bij u past

Vor een ongevallenverzekeringen geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Kiest u bijvoorbeeld voor een persoonlijke ongevallenverzekering of een gezinsongevallenverzekering? Voor dekking buitenshuis of ook binnen? Tegen welke voorwaarden? En voor welk verzekerd bedrag? Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod van verzekeraars en kijken wij samen met u welke ongevallenverzekering passend is voor uw situatie.

Woonpakket: het gemak en voordeel van alles-in-één

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een Woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, (gezins)aansprakelijkheids-verzekering, (gezins)ongevallenverzekering, (gezins)rechtsbijstand-verzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Ongevallen­verzekeringen

Een ongeval kan grote gevolgen hebben voor u en uw naasten. Met een ongevallenverzekering krijgen u en uw naasten een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444