“Ontzorgen in een toch al moeilijke tijd.”

Overlijden en uitvaart

Een gemiddelde uitvaart kost in Nederland al snel tussen de 7.000 en 10.000 euro. De financiële gevolgen van een overlijden gaan echter verder dan alleen de kosten van een uitvaart. Met een goede uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering van Kuiper Verzekeringen zorgt u ervoor dat geliefden in een toch al moeilijke tijd zich ook niet nog eens zorgen hoeven te maken om hun financiële situatie.

Overzicht overlijden en uitvaart

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een verzekering voor de kosten van een begrafenis of crematie. Ook voor een uitvaartverzekering geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod en kijken wij samen met u welke uitvaartverzekering passend is voor uw situatie.

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering ontvangen nabestaanden eenmalig een bedrag en wordt in zekere mate voorkomen dat zij financiële problemen krijgen na een overlijden van hun dierbare. Ook voor een overlijdensrisicoverzekering geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod en kijken wij samen met u welke overlijdensrisicoverzekering passend is voor uw situatie.

Overlijden- en uitvaart­verzekeringen

Met een goede uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering laat u uw nabestaanden verzorgd achter. Wij adviseren u graag.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444