“Sparen voor een doel op langere termijn.”

Pensioen en sparen

Wij worden in Nederland gelukkig steeds ouder. Maar werken daardoor ook langer door. Des te belangrijker is het goed regelen van het inkomen op latere leeftijd. Sparen is echter niet meer wat het ooit was. De rente bij banken is zo goed als nul en dreigt zelfs negatief te worden. Dat is uiteraard zonde van uw spaargeld.

Overzicht pensioen en sparen

Kies de toekomst-voorziening die bij u past

Met een goede toekomstvoorziening van Kuiper Verzekeringen zorgt u er nu voor dat u straks wanneer u stopt met werken extra inkomen heeft. In de basis komt het er op neer dat u maandelijks, jaarlijks of eenmalig een bedrag inlegt. En vanaf het moment dat u met pensioen gaat wordt het opgebouwde bedrag periodiek in delen aan u uitgekeerd. Bijvoorbeeld per maand tot uw overlijden of in een periode van 5 tot 10 jaar. Ook voor het regelen van een goede toekomstvoorziening zijn er vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod en kijken wij samen met u welke toekomstvoorziening passend is voor uw situatie.

Kies de spaarverzekering die bij u past

Met een spaarverzekering spaart u voor een doel op langere termijn. Dat doel bepaalt u uiteraard zelf. U kunt bijvoorbeeld sparen voor de (gedeeltelijke) aflossing van een hypotheek, de studiejaren van uw kinderen, een grote reis, of gewoon als extra spaarpot achter de hand. Ook voor een spaarverzekering geldt dat er vele vormen en varianten zijn. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het aanbod en kijken wij samen met u welke spaarverzekering passend is voor uw situatie.

Pensioen- en spaar­verzekeringen

Het is belangrijk om uw inkomen op latere leeftijd goed te regelen. Lees hier welke mogelijkheden er zijn.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444