“U boekt, pakt uw koffers en uw volgende reis kan beginnen!”

Doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering

Zomervakantie, wintersport, stedentrip of een weekendje weg; met een goede en voordelige Doorlopende Reisverzekering en Doorlopende Annuleringsverzekering van Kuiper Verzekeringen hoeft u niet voor elke vakantie een losse verzekeringen af te sluiten. U boekt, pakt uw koffers en uw volgende reis kan beginnen!

Overzicht reisverzekeringen

Kies de reis- en annulerings­verzekering die bij u passen

Doorlopende reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van meerdere factoren afhankelijk. Kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekeringen zijn vaak alleen interessant indien u incidenteel en dan ook voor korte duur op vakantie gaat. Gaat u in de zomer een paar weken op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering vaak al snel interessanter en voordeliger. Zeker als u dit jaarlijks ook nog combineert met bijvoorbeeld een weekje wintersport en af en toe een weekendje weg.

Woonpakket: het gemak en voordeel van alles-in-één

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een Woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, (gezins)aansprakelijkheids-verzekering, (gezins)ongevallenverzekering, (gezins)rechtsbijstand-verzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Reis- en annulerings­verzekeringen

U bent verzekerd voor uw vakantie of weekendje weg maar ook van hulp en voor onverwachte kosten tijdens uw vakantie.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444